24 Ocak 2009 Cumartesi

James White


Bugün yapılacak olan Beko Basketbol Ligi all-star müsabakası vesilesiyle aklıma tekrardan gelen geçen yılki smaç yarışimasında James White efsanesi yaşandı.Geçen yıl Fenerbahçe'ye transfer olduğunda smaçlarının harikalığını duymuş hatta merak edip internetten izlemiştik zaten ama yapılan smaç yarışmasındaki bize gösterdikleri bence zaten ülkemizde az yapılmış olan smaç yarışmalarının en iyisiydi ve hatta biraz abartmış mı olurum bilmem ama NBA düzeyinde olağanüstülüğe sahipti.Görmemiş olupta izlemek isteyenler youtube ve benzeri birçok video sitesinden james white beko allstar tarzı kelimelerle bulup izleyebilirler.Bonus olarak spiker Osman Sakallıoğlu ile Kaan Kural'ın smaçlara tepkisi de çok hoştu gerçekten :) ekran başındakilere tercüman oldular.








3 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

2006 ncaa slam dunk contest yazsınlar youtube'a. serbest atış çizgisinden yapılan yüzlerce smaç içerisinden gördüğüm eniyi 2 smacı yapmış adam. son smacı kaçırarak şampiyonluğu kaçırdı. şampiyon olan bile şaşırdı. o kaçırdığı smacı da geçen seneki türk allstarında yaptı. faul çizgisinden bacak arası. müthiş adam müthiş. zaten amerikada efsane olmuş, fazla söze gerek yok!

Unknown dedi ki...

aynen, kolejdeyde bu adam resmen uçmuş. hatta türkiyeye gelmeden önce her yerde bu linkler havada uçuşuyordu. fiziği de aslında tam nba oyuncusu zaten.
her neyse miliç vardı eskiden. aklıma geldi birden:D

defansın sigortası dedi ki...

Marko miliç. efsane kadronun en sevdiğim oyuncusuydu ama sonra oda sezon bitmeden ayrıldı takımdan...